___________________________________________

psykiatrisk Klinik for Børn og Unge


Torben Carlsen (cvr.nr. 33997639)

speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri 

aftale med sygesikringen (ydernr. 207020)

specialiseret psykoterapeut

godkendt supervisor

ledercoach

___________________________________________

____________________________________________

sikker mail|virker når du er indskrevet

_________________________________________medbring gyldigt sundhedskort hver gang

- det gule sygesikringskort

____________________________________________


som nyhenvist kan du i mit fravær kontakte en anden speciallæge - kontaktoplysninger fremgår

af sundhed.dk

____________________________________________

henvisning

__________________________________Hvis din læge har vurderet, at der er brug for psykiatrisk hjælp sendes en henvisning og du skal derefter kontakte mig telefonisk. Jeg vil tage stilling til hvilke muligheder jeg har for at hjælpe og tilbyde dig tid til undersøgelse og behandling.


En psykologisk testning af barnets/den unges evner er oftest nødvendig, som grundlag for den børnepsykiatriske vurdering. Det er i de fleste tilfælde en fordel, at der er startet et samarbejde med familie- og børne-ungeafdelingen i jeres kommune, da det ofte viser sig, at der kan blive brug for deres hjælp til etablering af støtteforanstaltninger. I Kommunen kan man få rådgivning og evt. blive hjulpet til psykologkontakt og undersøgelse.


Til den første samtale/undersøgelse vil jeg eventuelt bede dig udfylde et spørgeskema, hvilket vil lette og målrette undersøgelsen. Dette aftales ved telefonsamtalen hvor du også får instruktion om hvad du skal gøre inden og hvem der skal deltage.


Hvis ikke du kan kontakte mig i telefontiden foreslår jeg at du skriver en mail med dit tlf.nr. hvorefter jeg vil kontakte dig når det er muligt.